Gastenboek

Voeg een bericht toe


7-9 januari 2022

Wat hebben jullie een prachtig huisje en wat hebben we genoten. Aan werkelijk waar alles hebben jullie gedacht, spelletjes, boeken, de Wii, sauna, speeltoestellen buiten. En zelfs een wasmachine en droger etc. erg fijn en luxe allemaal. Ondanks dat het zwembad en de binnenspeeltuin dicht was, hebben we erg genoten van bovenstaande. Ook hebben we een tante bezocht en zijn we lekker een stuk wezen fietsen. Ook zijn er genoeg leuke dorpjes in de buurt. Echt een aanrader dit huisje. Bedankt voor alles, wie weet tot ziens!

Liefs, E, R, C, J.


dinsdag, 08 februari 2022
1-7 februari 2022

Heerlijk een weekje weg in Hoge Hexel. Familie bezocht, neefjes en nichtjes en dan gewoon weer naar huisje 78. Wat een rust en gezelligheid. Heerlijk! Wij komen hier vast weer terug. Een knus, gezellig en rustig huis. Heerlijk vertoeven! Hartelijke groeten van S, P en W


dinsdag, 08 februari 2022
27 december 2021 - 31 december 2021

Ha Stefan en Margriet,

wat hebben jullie een fijn en gezellig huisje! En zo compleet, heerlijk gewoon. Ondanks corona en alle maatregelen hebben we toch een heerlijk midweekje gehad. Genoten van de natuur, lichjesroute in Zwolle, boswandeling Springendal, speurtocht codekraker door Enschede, jachtseizoen op het park. En natuurlijk de WII :) 
Groetjes K&P, J en A


zaterdag, 05 februari 2022
10 september - 24 september 2021

Vorig jaar zaten wij in huisje 77 en dit jaar in huisje 78. Di is een beslist een aantrekkelijk huisje op een bijzonder mooie, rustige locatie zo aan de rand van het park. Het is fijn dat het huisje zo compleet is uitgerust. De keuken staat vol met handige attributen en het is fijn om aan het eind van de vakantie zoveel mogelijk te wassen. Kun je schoon goed mee terug nemen! Ook de badruimte boven is zeer aantrekkelijk. Je kunt hier prachtig in de omgeving wandelen en fietsen. Vorig jaar zijn we vooral ten noorden van de N35 gebleven, maar dit jaar zijn wij er ook ten zuiden van geweest. Wat is het stroomgebied van de Regge mooi! Wij zijn hier nu twee keer geweest, wie weet tot ziens!


zaterdag, 05 februari 2022
22 okt - 29 ok 2021

We hebben erg genoten van het huisje, de omgeving en alle faciliteiten. Super fijn en luxe allemaal, bedankt! We hebben een leuke week gehad in het mooie huisje. De kinderen hebben het erg naar de zin gehad op dit park. Speeltuintjes en vooral de speelkelder en natuurlijk het zwembad. ’s Avonds in de sauna. Marshmallows bij de vuurkorf. Het was genieten.

Een aanrader voor gezinnen met kids:

- dagje dierentuin Emmen
- De Sallandse Heuvelrug. Een mooi bos met veel natuurspeeltuintjes.
- ’t Vossenspan. Wandelen met een pony door het bos voor € 17,50 per uur

Een pluspunt van dit huisje zijn de fietsen en de wasmachine. Heel handig. We zullen zeker reclame maken voor dit huisje.

We hebben genoten van de mooie locatie en dit gezellige, knusse huisje. De mogelijkheid om de sauna te gebruiken was super en heerlijk. We hebben een fijn weekend gehad!

Wat een heerlijke plek, alles zo compleet. We hebben hier een mooie tijd gehad samen.


zaterdag, 05 februari 2022
 
Powered by Phoca Guestbook

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op!

Stefan & Margriet de Kogel

ADRES

Bungalowpark Hoge Hexel
Bruinehoopsweg 6, bungalow nr 78
7645 BJ Hoge Hexel

TELEFOON

06 53 830 047 of 0182 620 255

EMAIL

huren@huisje-78.nl